Nota d' invitació . expopetitdetall 2 .


No hi ha millor regal que el que es té guardat amb anticipació. Trobar en un objecte, una obra, amb personalitat, amb sentiment i sense buscar-la amb presses en l'últim moment.

...Prepara una llista dels pròxims aniversaris o esdeveniments on vulguis sorprendre amb un detall especial, únic, fet artesanalment i que porti la seva data d'adquisició.

_ Vine a. expopetitdetall 2 . Raval Edition .

La segona mostra col·lectiva del grup d'artistes PetitDetall, que organitzem per a compartir amb vosaltres el nostre treball, conèixens i passar una estona agradable.
Estarem al cr. Sant Rafael 27, en plena Rambla del Raval i serà una Edició molt Ravalera, marcada per la il·lustració, la pintura i la poesia en diversos formats. Complements molt estiuencs, aires de la índia, aromes, acords i sentiments. Música, performances, tallers. Una festa de dia, una reunió d'amics, i aquesta vegada de dos dies de durada, el cap de setmana del 5 i 6 de Juny de 2010.

_Tindrem degustacions dolces i salades de MiTarta i Les Empanades de Mónica.
_Taller d'artesania per a nens el diumenge al matí amb Irene.
_Al migdia Menjar Gratis fet pels artistes de forma casolana per agraïr-vos la vostra visita. _Sortejos, especialment per a qui ens visitin primer.
_Invitació a la primera copa per a tots, i barra a preus populars.
_Els nostres fantàstics Deejays de capçalera CFCB.
_Tindreu a dos passos a tots els artistes del Mercat del Raval, i just al davant C.O.S Barrilonia, que programa la vela de nit i activitats de les quals us tindrem al tant.

... i moltes més activitats i sorpreses que us anunciarem en el blog, i en la nostra pàgina de fans de Facebook.

Us esperem!
Els dies Dissabte 05 de juny de 17 a 22 hs i Domingo 06 de Juny de 11 a 21 hs.
En/ c Sant Rafael 27. Mapa.


Gracias Irene por la traducción.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.