Nota d'invitació expo[ PetitDetall ]

Que millor regal que el que es té guardat amb anticipació?.
Trobar en un objecte, una obra, amb personalitat, amb sentiment i sense buscar-la amb presses al darrer moment.
...Prepara una llista dels pròxims aniversaris o esdeveniments on vulguis sorprendre amb un detall especial, únic, artesà, i que, si vols, durà la seva data i lloc de compra.
_Cada mostra col·lectiva d'artistes PetitDetall constarà d'un grup reduït d'expositors, d'entre 15 i 20, seleccionats especialment per la seva varietat i matisos, tècniques artístiques, materials i característiques diferents.

_El mètode d'exposició serà part important, cada artista dissenyarà personalment el seu aparador que a més tindrà vida individual i li permetrà no haver d'estar tota l'estona dintre d'un stand i així
poder compartir més amb els admiradors, visitants i companys.
_Un esdeveniment per al HandMade de Barcelona, amb participació nacional i internacional, per a tots els artistes, dissenyadors, il·lustradors, fotògrafs, escultors, Crafters... que fan articles decoratius i d'indumentària en format petit i artesanal, amb afecte i dedicació, o que editaran una serie Petit en exclusiva per la ocasió.


..I per a vosaltres, que enteneu el seu valor, Principalment.


_A cada edició ens acompanyarà una línia de roba que presentarà les seves novetats. Bons Preus, performances, Sortejos, Activitats per als assistents, bona Música, bon Ambient.


[ Us Esperem ] l'entrada és gratuïta .

1 comentario:

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.